top of page

Köpvillkor

Alla priser anges i svenska kronor inklusive moms med antingen 6%, 12% eller 25% i enlighet med gällande skatteregler. För att handla i vår webshop krävs att du är 18 år eller äldre. I annat fall ska du ha målsmans godkännande. Beställningar tas normalt endast emot via www.crazycandy.se men du har i vissa fall möjlighet att ringa till oss för att lägga din beställning. Det går inte att beställa via vår chatt. Du förbinder dig vid handel med Crazy Candy att hålla koll på din mailkorg efter leverans aviseringar, information om ditt köp och frakt. All kommunikation mellan Crazy Candy och dig sker via mail efter lagd order. För våra samarbetspartners som levererar paketen kan kommunikationen dock ske både via mail, SMS, och telefon. 

Orderbekräftelse

Avbeställning

Efter slutförd beställning får du en orderbekräftelse via mail. Där finner du information om vilka produkter du hat köpt med priser och fraktkostnad. Om något är fel med beställningen, kontakta oss omgående på hej@crazycandy.se så att vi kan korrigera eventuella fel. Det är kundens ansvar att uppge korrekt information vid beställning och Crazy Candy kan inte hållas ansvariga för felaktig leveransadress, försenad levernas eller utebliven avisering.  

Ånegerrätt och reklamation

Om du vill avbeställa delar av en order eller hela ordern ska du snarast möjligt, dock senast inom 2 timmar efter lagd beställning kontakta vår kundservice på mail hej@crazycandy.se. Tänk på att underlåtelse att hämta ut ditt paket inte räknas som avbeställning. Vi återbetalar inte fraktkostnader och livsmedel som inte hämtas ut utan förklaring. Detta eftersom livsmedel som returneras inte kan säljas vidare. 

Av hygieniska skäl och i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer tillämpar Crazy Candy inte ångerrätt på livsmedelsvaror. 14 dagars ångerrätt gäller för produkter som inte räknas som livsmedel. Produkten ska vid retur vara i originalförpackning och oförändrad skick. Returfrakt betalas av köparen. 

Du är ansvarig för att kontrollera att leveransen och produkterna är oskadda i samband med mottagande av ditt paket. Vid eventuella problem med paketet eller saknade varor ska du snarast skriftligen meddela oss detta via vårt kontaktformulär på vår hemsida eller på hej@crazycandy.se. Reklamation tas ej emot via chatt. 
När du reklamerar skadade varor är det viktigt att du skickar bilder på skadan till vår kundservice. 

För att snabbare kunna hantera ditt ärende ska du i samband med kontakt med oss ange minst följande informaiton: 

  • Ordernummer

  • Vilka produkter du vill returnera

  • Varför du vill returnera dessa

 

Returer skickas till:

Crazy Candy

Sparbanksvägen 6
129 32 Hägersten

Outlösta eller ej levererade order

Order som överstiger 40 kg

Paket som inte kan levereras och går i retur till Crazy Candy med anledning av exempelvis felaktig adress, ogiltig legitimation vid upphätmning eller annat som är orsakad av kunden debiteras en avgift om 300 kr inklusive moms för att täcka våra kostnader. 

För ordrar som överstiger en totalvikt (inklusive produktförpackning och fraktemeballage) som överstiger 40 kg förbehåller vi oss rätten att ta ut en pall-avgift. Detta eftersom att ordrar över angiven vikt sker på halv- eller helpall. För halvpall debiteras 295 kr och för hellpall debiteras 495 kr. 

bottom of page