top of page

Om oss

Idén till vår verksamhet är enkelt - billigt godis till alla! Vi tycker att det är nog med de överpriser som tas ut av marknadens aktörer och har därför bestämt oss för att utmana de traditionella e-handels jättarna.

På Crazy Candy brinner vi för att förse våra kunder med dagligvaror av bästa kvalitet till en bra och billig peng. Vi driver redan idag obemannade godisbutiker i Stockholm och Uppsala genom vårt varumärke Crazy Candy och vårt mål är att göra godisinköp online bekvämt och prisvärt för alla. Vi erbjuder ett brett utbud av produkter inklusive godis, drycker, snacks, chips och konfektyr. Vårt team arbetar hårt för att säkerställa att vi hämtar de färskaste och högsta kvalitetsprodukterna till våra kunder. Vi är stolta över att vara annorlunda än våra konkurrenter. 

Som kund hos oss kan du dessutom själv välja om du vill ha dina varor levererade hem till dörren, hämta ut hos närmaste ombud eller bespara miljön och istället hämta din beställning i någon av våra obemannade butiker. 

image.png

Våren 2024 lanserar vi vår tredje butik i Ursvik, Sundbyberg. Glöm därför inte att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev för att inte missa viktiga nyheter. 

bottom of page